26 aug

To make sense out of change join the dance

To make sense out of change - Dance Through Life

Weerstand tegen veranderingen is een normale reactie. De ene verandering is nu eenmaal de andere niet.

Over het algemeen houdt de mens ervan om zo veel mogelijk bij het oude te laten.
Maar zoals de Griekse filosoof Heraclitus destijds al zei: Verandering is de enige constante. En dat is soms dus knap lastig. Hoe je op veranderingen reageert, daar heb je echter zelf wel invloed op. Door op een positieve manier om te gaan met veranderingen, kan dit ook kansen en mogelijkheden bieden.

We bepalen helaas niet altijd welke muziek er in ons leven wordt gedraaid. Maar uiteindelijk bepalen we wel zelf of we aan de kant blijven staan, of dat we de uitdaging aangaan, de dansvloer op gaan, en gaan bewegen op de muziek. Waar sta jij het liefst?

#change #challenge #move #dance #jointhedance #positivity #influence #dancethroughlife #dancethroughlifenl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *