AANMELDING IS GELUKT!

Wat fijn dat je erbij bent. Je hebt zojuist van ons je bevestiging per email ontvangen. Voordat het webinar begint, sturen we jou nog een link zodat jij eenvoudig kunt deelnemen. Soms wil onze email in de spam-box komen, dus zorg ervoor dat je onze emailberichten ontvangt in je inbox.

Wij kijken uit naar dit webinar zodat jij van een oké leven naar een droomleven gaat.

Dance Through Life Online Community

Vraag nu een droomlevengesprek aan!

Kun je niet wachten tot het webinar en wil je nu al direct aan de slag? Vraag dan een droomlevengesprek aan. Dit gesprek van 30 tot 60 minuten geeft je al de eerste inzichten over hoe jij jouw droomleven werkelijkheid kunt maken. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Vraag het persoonlijke gesprek aan, maak kennis en laten we samen sparren over jouw droomleven en jouw wensen.

Coachruimte Oorsprongpark Utrecht

GEEF JE OP VOOR ONS PROGRAMMA

Neem de regie in jouw leven en ga dansend door het leven in 5 maanden

Dance Through Life - Programma - Coachtraject

In 5 maanden samen met anderen werken aan jouw ambities en doelen, onder begeleiding van professionele coaches. Leer anders denken en anders doen om jouw droomleven te creeëren. Dans door het leven!

Geef je dan op voor het programma ‘Start Moving’ van Dance Through Life.
De dynamische trainingen en werkvormen brengen jou in beweging om jouw droomleven te creëren!

Vraag nu de gratis jaarplanner aan!

Neem de eerste stap om de regie te nemen over dit jaar door je doelen te stellen en bij te houden aan de hand van onze Choreograph your life-methode! Kies er daarom nu voor om de choreograaf van jouw leven te zijn en het heft in eigen handen te nemen. 2020 is het jaar om helemaal je eigen leven te gaan leiden, je dromen waar te maken, te doen waar jij blij van wordt en de dingen te doen die jij echt belangrijk vindt.

Meld je daarom nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de Dance Through Life jaarplanner.

Gratis Ebook jaarplanner Choreograph your life - Dance Through Life