Wil jij de regie in je leven nemen en dansend door het leven gaan?

Laten we dan in gesprek gaan

Heb je het gevoel dat er nog veel meer in jou zit? In je werk of in je leven? Ben jij iemand die geen genoegen neemt met een oké leven? Maar weet je niet waar je moet beginnen om je droomleven te realiseren? Heb jij het gevoel dat het nu echt tijd is voor actie om jouw dromen waar te maken, zodat jij straks kunt terugkijken wetend dat jij er alles uitgehaald hebt?

Laten we dan samen in gesprek gaan. Lees hieronder verder wat voor jou de mogelijkheden zijn om makkelijker, krachtiger en met meer plezier dansend door het leven te gaan!

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Zijn er thema’s, situaties of onderwerpen waar jij een verdere ontwikkeling in wilt doormaken? Denk daarbij aan thema’s zoals hoe je meer uit jezelf, jouw werk of jouw leven kunt halen. Wil je meer focus in je leven of ben je opzoek naar wat jouw passie is? Of wil je jouw vaste patronen doorbreken of van dat oké leven echt jouw droomleven willen maken. Bij onze coaching staan jij en jouw hulpvraag centraal.
Heb je het gevoel dat er nog veel meer in je zit? Wil je geen oké leven, maar een fantastisch leven? Is het nu echt tijd om jouw dromen waar te maken en tijd om optimaal gebruik te maken van jouw kwaliteiten? Ontdek wat jouw dromen zijn, creëer de juiste mindset en leer die stappen te zetten waardoor jij het maximale uit jouw leven haalt.
Heb je regelmatig dagen dat je weinig puf hebt? Dat je de dag positief begint, maar aan het einde van de dag je energie toch echt op is. Of ben jij op zoek naar meer flow? Krijg inzicht in jouw energiegevers en energievreters. Leer grenzen en prioriteiten te stellen en zet stappen om te leven in jouw flow.
We hebben allemaal wel eens dingen die we spannend vinden of waar we tegenop zien. Je wilt eindelijk eens die lang gekoesterde reis maken of vragen om die salarisverhoging. Of je wilt wat makkelijker mensen aanspreken die je nog niet kent. Allerlei situaties die het nodige lef vereisen, maar tsja, wat als… Krijg inzicht in jouw angsten en belemmeringen en krijg de juiste tools om vaker uit je comfortzone te stappen, zodat jij jouw zo gekoesterde dromen kunt waarmaken.
Als je helemaal eerlijk tegen jezelf bent…maak jij je eigen dromen waar, of werk je hard om aan de verwachtingen van anderen te voldoen? Voer jij de regie over jouw leven? Creëer de mindset om nu echt jouw eigen leven te gaan leven en je eigen keuzes te maken. Take the lead!
We hebben allemaal wel eens een moment dat we twijfelen of merken dat we niet ons volledige potentieel benutten. Er zit zoveel in je, maar hoe krijg je dat er nou uit. Stap in jouw kracht, leer waar jouw sterke punten liggen en gebruik deze kracht om jouw dromen waar te maken!
Ons doel is om dansend door het leven gaan. Dat betekent voor ons: genieten van de kleine dingen, een gevoel van vrijheid ervaren, balans tussen lichaam en geest, in een flow zitten, de regie nemen over je eigen leven, doen wat voor jou belangrijk is en zo je dromen najagen. Krijg inzicht in jouw patronen en ontwikkel de juiste mindset om te dansen door het leven.

Coaching bij Dance Through Life

Maximale aandacht voor jou

Met onze coaching heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het moment dat het jou het best uitkomt. We gaan aan de slag met de thema’s, situaties of onderwerpen die jij naar voren brengt. De thema’s waar jij een verdere ontwikkeling in wilt doormaken. 

Coaching vraagt ook om een flinke portie zelfreflectie en werk. We dagen jou uit om in een korte periode een flinke groei door te maken. De onderwerpen zijn divers en iedere vraag is weer uniek, net zoals jij uniek bent als mens. Jouw leerdoelen en wensen staan daarom centraal en daar ligt dus ook onze aandacht, bij jou. Op deze manier creëren wij een omgeving waarin jij het hoogste resultaat kunt behalen en jouw droomleven daadwerkelijk kunt gaan leven.

Wil jij nu echt stappen gaan zetten en kan jij daar wat ondersteuning bij gebruiken? Neem dan contact met ons op. 

Iets voor jou?

Onze coaching is speciaal bedoeld voor mensen die het maximale uit het leven willen halen en die continue in beweging willen blijven. Door met zelfvertrouwen eigen keuzes te maken en goed te luisteren naar hun gevoel. Te leven op hun manier.

Wil jij je door persoonlijke groei effectiever, bewuster en met meer plezier en vertrouwen leven? Laten we dan samen aan de slag gaan.

Heb jij de ambitie om echt stappen te zetten, en ondanks je eventuele angst, onzekerheden of twijfel toch de wil om het maximale uit jouw coaching te halen, neem dan contact met ons op.

Kenmerkend aan onze coaching

Waar kies jij voor

Aandacht voor jou

Tijdens het coachgesprek gaat de aandacht naar jou en staat jouw hulpvraag centraal.

Professionele coaches

De coaches van Dance Through Life zijn opgeleid, professioneel en vakbekwaam.

Voor iedereen een passend aanbod

Het kiezen van een coach en een traject dat bij jou past is erg persoonlijk.

Gedegen methoden en technieken

Methoden en technieken ondersteunen bij het komen tot een passende aanpak en duurzame verandering.

Inspirerende coachruimte

Een inspirerende ruimte, waar er privacy heerst, en een prettige sfeer hangt komt het gesprek en dus jouw groei ten goede.

Online coaching is mogelijk

Zeer ideaal als je niet de mogelijkheid hebt om fysiek af te spreken of niet de tijd hebt om te reizen.

Meer over de coaches

Met bezieling staan we klaar om jou te laten bewegen

Coaching is heel persoonlijks en daarom vinden we het belangrijk dat er een klik is. Daarnaast staat bij ons kwaliteit en vakmanschap heel erg hoog aangeschreven. Zo heeft iedereen binnen Dance Through Life ruime ervaring met het begeleiden van individuen en groepen. Tevens hebben Dennis en Liza een officiële coachopleiding afgerond en zorgen zij door middel van intervisie en bijscholing dat zij zelf ook blijven groeien en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Wil je meer weten over hun achtergrond en expertises, klik dan verder.

Liza Veenboer - Dance Through Life

Liza Veenboer

 • Professioneel coach
 • Ruime ervaring in onderzoek
 • Expertise:
  Patronen doorbreken
  Zelfvertrouwen en assertiviteit

Dennis team

Dennis van Berlo

 • Professioneel coach
 • 15 jaar ervaring in bedrijfsleven
 • Expertise:
  (Persoonlijk) Leiderschap
  Loopbaan
  Patronen doorbreken

Laat weten waarmee we je kunnen begeleiden

Neem contact met ons op of laat weten hoe wij contact met jou kunnen opnemen

Ons coachingsaanbod

Verschillende opties, zodat er altijd wel een vorm is dat bij jou past

Hieronder vind je verschillende coachingsopties die wij als Dance Through Life aanbieden. Desalniettemin, het kiezen van een coach en het juiste traject dat bij jou past is erg persoonlijk. Wat er het beste bij jou past en het aantal benodigde coachgesprekken, bespreken we graag samen met jou in het gratis intakegesprek. De juiste klik is namelijk van beide kanten erg belangrijk. Afhankelijk van jouw hulpvraag, duurt een traject gemiddeld 4 tot 6 maanden om ook daadwerkelijk een blijvende verandering te realiseren.

Coaching Coachgesprek

85/per uur

 • .
 • ..
 • 1 gesprek(ken)
 • vanaf 1 Uur
 • Inclusief BTW
 • Professioneel coach
 • Online coaching mogelijk
 • Gratis intakegesprek
 • Thuiswerkopdrachten
 • (Tussentijdse) evaluatie en reflectie
 • Ja dat wil ik

Coaching Coachtraject

600/traject

 • .
 • ..
 • Maximaal 6 gesprek(ken)
 • van ongeveer 1,5 Uur
 • Inclusief BTW
 • Professioneel coach
 • Online coaching mogelijk
 • Gratis intakegesprek
 • Thuiswerkopdrachten
 • (Tussentijdse) evaluatie en reflectie
 • Ja dat wil ik

Belastingaftrek voor particulieren

Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van € 250,- volledig fiscaal aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel binnen jouw huidige werkgever als daarbuiten. Kijk voor de exacte voorwaarden op de site van de Belastingdienst.

Coachmethoden & technieken

Wij maken gebruik van bewezen methodes en technieken

Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP is de studie naar onze bewuste en onbewuste binnenwereld en naar ons gedrag. NLP omvat communicatie- en gedragsmodellen die ons inzicht geven in ‘hoe’ we de dingen doen die we doen.

Met NLP leer je hoe jij invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. NLP is vooral ook een manier van leven. Voorin de bus gaan zitten van jouw eigen leven.

NLP maakt jou bewust van gedachtenpatronen, waarnemingen en gedrag. En het leert jou de hulpbronnen in te zetten om verandering in jouw denken en gedrag te realiseren.

Tijdens NLP coaching gaan we samen aan de slag om je inzicht te geven in de manier waarop jouw brein al jouw informatie verwerkt.

TRANSACTIONELE ANALYSE (TA)

TA is een leer over communicatie en een persoonlijkheidstheorie. Het gaat uit van het principe ‘ik ben OK, jij bent OK’.

Deze methodiek gaat ervan uit dat datgene wat we vroeger hebben meegemaakt nu nog steeds meespeelt, hoewel vaak onbewust, in de omgang met onszelf en anderen, zowel in privé als in werksituaties.

Met TA kan een heldere analyse worden gemaakt van wat er zich in mensen afspeelt (het levensscript en egotoestanden) en wat er communicatief tussen mensen gebeurt in groepen, relaties en organisaties.

Tijdens de coaching focussen we ons om jou te helpen om onbewuste gedragsbesluiten te leren zien en te analyseren. Om daarbij jouw eigen gedrag als gevolg van de onbewust genomen besluiten, je levensscript, te analyseren en indien gewenst te veranderen.

Systemisch coachen

Systemisch coachen richt zich met name op jouw omgeving en jouw (familiaire) achtergrond. Je wordt in deze methode niet alleen als individu gezien, maar als iemand die onderdeel uitmaakt van verschillende systemen.

De aandacht is erop gericht om jou naar je coachvraag te laten kijken in relatie tot de systemen waar je deel van uitmaakt. 

Samen gaan we op onderzoek uit om verborgen patronen en dynamieken uit de familie van herkomst, partnerrelatie(s), of werkomgeving aan het licht te brengen en hanteerbaar te maken. Welke positie heb je zelf ingenomen en welke belangrijke patronen zijn er vanuit het verleden ‘ingesleten’?

Daarna kijken we hoe je weer meer in de eigen kracht kan komen te staan.

Positieve Psychologie

Waarderend onderzoeken (AI), is een verandermethode die uitgaat van de kracht en mogelijkheden die in mensen besloten ligt. Het is een enorm krachtig instrument om positieve verandering te genereren.

Het is de kunst en kunde om vragen te stellen met de bedoeling om iemands volle potentie tot zijn recht te laten komen.

Door situaties waarderend te onderzoeken (“wat gaat nu al goed?”) en jou waarderend te bevragen (“waar wil je meer van?”) werken we samen om de gedroomde toekomst tot werkelijkheid te maken.

Het onderscheidt zich door aandacht te geven aan wat goed gaat en daarop voort te bouwen. Het inspireert tot nieuwe beelden over de toekomst, én creëert energie om die toekomst waar te willen maken. 

Locatie

Altijd dichtbij

Flexibele coachruimte

Wij maken gebruik van de prachtige en sfeervolle coachruimtes van Het coachhuis. Deze ruimtes zijn niet alleen van alle gemakken voorzien zoals koffie en thee, fijne stoelen en voldoende ruimte en licht, maar ook door heel Nederland te boeken. Dit zorgt ervoor dat we heel flexibel zijn in waar we met elkaar in gesprek gaan.

Een goede representatieve coachruimte is erg belangrijk. Een inspirerende ruimte, waar er privacy heerst, en een prettige sfeer hangt komt het gesprek en dus jouw groei ten goede. Daarom maken we gebruik van de getoonde ruimtes. Want een prettige sfeer zorgt weer voor meer veiligheid en vertrouwen. En die zijn volgens ons onmisbaar voor een goed gesprek.

Dance Through Life Online Community

Online coaching

Online coaching is coaching via het internet. Online coaching kan via Skype, via Zoom, maar ook via chat of via mail. Het voordeel van Skype en Zoom is dat we elkaar live kunnen zien wat ervoor zorgt dat we ondanks de fysieke afstand toch de diepte kunnen in gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om zaken te verduidelijken door iets te laten zien en uit te leggen door middel van bijvoorbeeld een flipover. Zeer ideaal dus als je niet de mogelijkheid hebt om fysiek af te spreken of niet de tijd hebt om te reizen.

Ben jij er klaar voor om nu echt die stap te gaan zetten?