Online Boost: Focus in dynamische tijden

Online Boost - Dance Through Life

Begintijd

19:30

3 april 2020

Eindtijd

21:00

3 april 2020

Adres

Online

Focus in dynamische tijden

 

Mensen houden van zekerheid. We weten graag waar we aan toe zijn. Maar het leven is vaak onvoorspelbaar. Er zijn nou eenmaal dingen waar je geen invloed op hebt, zoals de economie, het weer, of zoals nu de Corona-crisis. Daarom vraagt het leven soms een flinke dosis veerkracht. Er is snel veel veranderd en het is onzeker hoe lang de situatie gaat duren.

 

Maar hoe hou je focus in dynamische tijden? Waar besteed je je tijd en energie aan? Hoe zorg je dat je je doel voor ogen houd ook als je met onzekere factoren rekening moet houden? En hoe zorg je voor een positieve mindset om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden?

 

Tijdens de online boost ’Focus in dynamische tijden’ gaan we actief aan de slag met al deze vragen. De boost vindt plaats via Zoom, zodat we echt actief met elkaar in gesprek kunnen. Het is geen webinar, maar een interactieve training. Ook krijg je een werkboek gemaild waarin je de oefeningen die we samen, en soms in kleine groepjes, doen kunt opschrijven.

 

Wat kun je verwachten:

  • Veel interactie met elkaar en met de trainers

  • inzichten in hoe je met onzekerheid om kunt gaan

  • zicht waar jij je de komende tijd op wil focussen

  • meer rust in je hoofd

  • connectie met nieuwe mensen

    Ook van ons vraagt deze situatie veerkracht en focus en we zijn heel blij dat we nu online deze waardevolle en dynamische training kunnen aanbieden!

Laat een bericht achter