Boost: Leadership

Dance Through Life - Leadership - Leiderschap

Begintijd

19:30

23 januari 2020

Eindtijd

22:00

23 januari 2020

Adres

De Branding, Utrecht

Choreograph your life!
Als je helemaal eerlijk bent…maak jij je eigen dromen waar, of werk je hard om aan de verwachtingen van anderen te voldoen? Voer jij de regie over jouw eigen leven? Kom naar dit evenement van Dance Through Life om jezelf een extra boost te geven. Creëer de mindset om nu echt jouw eigen leven te gaan leven en je eigen keuzes te maken. Take the lead! 

 

Deze ‘Leadership Boost’ is speciaal bedoeld voor iedereen die continu in beweging wil blijven, persoonlijk leiderschap neemt en wil investeren in persoonlijke ontwikkeling om zo je droomleven te gaan leiden.Tijdens dit evenement gaan wij aan de slag in een inspirerende omgeving met gelijkgestemden! Wij garanderen jou dat jij naar buiten gaat met een flinke dosis energie om de regie in jouw leven te pakken.   

 

Wie zijn wij:

Dance Through Life staat voor ‘Dansend door het Leven’. Wie wil dat nou niet!

Onze missie is om iedereen dansend door het leven te laten gaan, door mensen te bewegen het beste uit zichzelf en het leven te halen. We brengen ambitieuze mensen samen, omdat we geloven in de kracht van interactie. Ons doel is je inspireren om fysiek en mentaal in beweging te komen. Dit alles in een open, ontspannen sfeer waar je volledig jezelf kan zijn. 

Programma:

19.30 Netwerken en drankje

19.45 Welkom

19.50 Boost: Leadership – deel 1

20:30 Pauze

20.40 Boost: Leadership – deel 2

21.20 Wrap up

21.30 Netwerken en borrelen

22:00 Einde

 

Deze boost vindt plaats op 23 januari 2020 in Utrecht. Jouw investering is 45,-. Daarvoor krijg jij een super boost, hapjes en drankjes en de kans om jouw netwerk uit te breiden met leuke mensen die ook vooruit willen. Mis het niet!

Laat een bericht achter