Winterschool Dance Through Life

Winterschool

25,00

+
SKU: N/A

Na de Summerschool is het nu tijd voor de Winterschool!

De komende weken gaan we op maandagavond live op Zoom om samen vol Lef 2022 in te gaan! Tijdens de online Winterschool gaan we actief aan de slag om belemmerende overtuigingen af te breken en te vervangen door helpende gedachten. Zodat je met een boost het nieuwe jaar in kan.

Tijdens de online Winterschool maak je kennis met een aantal technieken waar wij graag mee werken. Voor onze cliënten én onszelf! Het wordt echt waanzinnig waardevol én dat voor slechts 25,-. Als community lid* is de Winterschool zelfs helemaal gratis. Echt een buitenkans om stappen te gaan zetten!
*(Ben je lid van de community gebruik dan de couponcode: leefmetlefcommunity)

We gaan dit doen aan de hand van heel concrete technieken, zoals EFT, familieopstellingen en NLP. Zo gaan we samen die vervelende stemmetjes te lijf, zodat er meer ruimte ontstaat om echt te gaan voor jouw doelen voor 2022.

Programma:

EFT: voor een positieve verandering in je leven

Maandag 29 november om 19:30 uur
Met Emotional Freedom Technique kun je razendsnel de lading afhalen van die vervelende, belemmerende overtuigingen die je nu nog tegenhouden om écht te gaan voor wat jij belangrijk vindt. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe, positieve overtuigingen, waarmee je stappen kunt gaan zetten. 

(Familie)Opstellingen: Onderzoek jouw patronen die je nu niet meer helpen

Maandag 6 december om 19:30 uur
We hebben vaak te maken met patronen die telkens terugkomen. Sommige van die patronen hebben ons enorm geholpen maar helpen ons nu niet meer. Dankzij een opstelling kun je het onzichtbare zichtbaar maken en weer laten stromen wat vastzit. Onderzoek je patronen en voel je weer vrij.

NLP: Met motiverende doelen 2022 in

Maandag 13 december om 19:30 uur
Neuro Linguïstisch Programmeren is de studie naar onze bewuste en onbewuste binnenwereld en ons gedrag. Het omvat communicatie- en gedragsmodellen die ons inzicht geven in ‘hoe’ we de dingen doen die we doen. In deze online workshop nemen we je mee hoe jij motiverende doelen kunt stellen, zodat jij vol lef kunt beginnen aan 2022.

Reserveer nu je plek, want de online workshops vinden plaats via Zoom. We sturen je dan een email met de link.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat als eerste een beoordeling achter “Winterschool”