HI, WIJ ZIJN DANCE THROUGH LIFE

Ga ook dansend door het leven

Dance Through Life staat voor ‘Dansend door het Leven’. Wie wil dat nou niet!

Onze missie is om Nederland dansend door het leven te laten gaan. Met onze unieke ‘Leef met Lef-methode’ begeleiden we stoere individuen,
(1) om te ontdekken wat ze écht belangrijk vinden,
(2) om vol vertrouwen keuzes te maken en
(3) dit met lef daadwerkelijk werkelijkheid te maken.
Met als resultaat een leven waarbij jij kunt genieten in het hier en nu.
Oftewel dansend door het leven gaan.

Dansend door het leven gaan is voor ons: genieten van de kleine dingen, een gevoel vrijheid, balans tussen lichaam en geest, in een flow zitten en de regie nemen over je eigen leven.

Met het unieke zesmaands Leef met Lef groeiprogramma en via dynamische events, dagen we je uit om uit de comfortzone te stappen en zorgen we dat je vol vertrouwen de stappen zet die voor jouw geluk belangrijk zijn.

We brengen mensen samen, omdat we geloven in de kracht van interactie. Ons doel is je inspireren om fysiek en mentaal in beweging te komen. Dit alles in een open, ontspannen sfeer waar je volledig jezelf kan zijn.

Leer écht genieten in het leven en ga samen met ons dansend door het leven!

Melona, Dennis & Liza

Ons Team

Met bezieling staan we klaar om jou te laten bewegen

Melona Bodo

Professioneel trainer

Wat is jouw missie?
Mijn missie is om anderen het zelfvertrouwen en de energie te geven om het beste uit zichzelf en het leven naar boven te halen. Je leeft maar één keer en waarom zou je er dan niet het beste van maken? Don’t settle for less!

Wat boeit en drijft jou?
Ik geloof dat dromen niet alleen dromen hoeven te blijven, maar ook werkelijkheid kunnen worden. Met de juiste energie, een dosis zelfvertrouwen en een goed stappenplan, kun je veel bereiken.

Wat is jouw expertise?
Mede dankzij mijn beroep als docent, heb ik veel ervaring met voor grote groepen staan. Ik ben creatief en kan de behoefte van anderen goed aanvoelen. Deze vaardigheden komen goed van pas als trainer-coach.

Wat betekent dansen door het leven voor jou?
Dansen door het leven betekent voor mij de vrijheid en kracht om jouw leven naar je eigen hand te zetten. Ik ben er van overtuigd, dat door ambities te volgen, balans te creëren tussen ontspanning en energiegevers en door te luisteren naar je eigen gevoel, iedereen gelukkig kan worden en daardoor dansend door het leven kan gaan.

Don’t settle for less

Neem contact met me op:

Alles wat aandacht krijgt, groeit

Neem contact met me op:

Liza Veenboer

Professioneel coach & trainer

Wat is jouw missie?
Mijn missie is om mensen vol zelfvertrouwen door het leven te laten dansen. Iedereen verdient het om het leven te leiden dat echt bij hen past. Ik werk graag met mensen die geen genoegen nemen met een oké leven, maar die bewust op zoek willen naar wat hun pad is. Mensen die de regie willen nemen over hun eigen leven en het beste uit zichzelf willen halen.

Wat boeit en drijft jou?
Ik geloof dat als er meer mensen zijn die hun eigen pad kiezen en hun authentieke zelf durven te zijn dat de wereld een stuk mooier en gelukkiger wordt. Ik vind het mooi om te zien dat steeds meer mensen hier heel bewust naar op zoek gaan.

Wat is jouw expertise?
Als beleidsonderzoeker heb ik ruim 10 jaar lang onderzoek gedaan op het gebied van o.a. duurzame inzetbaarheid, het sociaal domein, scholing en de arbeidsmarkt. Daardoor heb ik een goed beeld gekregen van wat er speelt in heel veel organisaties en branches en waar mensen tegenaan lopen. Op papier had ik het prima voor elkaar, maar toch voelde ik steeds meer dat er iets miste. Ik besloot om uit te gaan zoeken wat ik nou écht wilde. Ik besefte dat ik vooral energie krijg van andere zien groeien en zelfvertrouwen te zien krijgen. Daar hield ik me al mee bezig als dansdocent en showdanser en dat doe ik nu met veel plezier als trainer-coach.

Ik heb een Nobco-geaccrediteerde coachingsopleiding bij het ICM afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd te coachen vanuit methoden als de Transactionele Analyse, Systemisch werken, NLP, de RET en positieve psychologie.

Wat betekent dansen door het leven voor jou?
Dansen door het leven betekent voor mij dat je je eigen pad volgt. Dat je doet waar je blij van wordt en geniet van de kleine dingen in het leven. Als je danst door het leven ben je in flow en voel je je vrij om helemaal jezelf te zijn.

Dennis van Berlo

Professioneel coach & trainer

Wat is jouw missie?
Mijn missie is om anderen inzicht te geven in gedrag, gevoel en gedachten en men daarbij te bewegen en uit te dagen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Door mensen in zichzelf te laten geloven en daardoor te zorgen dat ze echt de dingen gaan doen die ze belangrijk vinden.

Wat boeit en drijft jou?
Ik geloof erin dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft en een pad heeft wat bij hem of haar past. Als mensen doen wat echt bij ze past dan zie je een enorme drive en energie. Mij drijft het om de angst en belemmerende overtuigingen bij mensen weg te nemen en te focussen op wat ze écht willen. Daarbij ben ik van mening dat de beste manier om dat te bewerkstelligen, is door middel van ervaren en daadwerkelijk, eventueel stapje voor stapje, doen!

Wat is jouw expertise?
Ik coach en train professionals op meer daadkracht in lijn met hun essentie. Het daadwerkelijk leven van binnen naar buitengewoon, oftewel jouw eigen plek innemen, ontdekken wat je belangrijk vindt en dat omzetten naar concrete stappen. Dat doe ik als Licensed NLP Master Trainer-Coach en familie- en organisatoropsteller. Ik ben onder andere door 1 van de grondleggers van Neuro Linguïstisch Programmeren opgeleid tot Internationaal NLP trainer. Ik heb 15 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, waarin ik meerdere verandertrajecten heb geleid, verschillende teams heb aangestuurd en management teams heb gecoacht. Daarnaast ben ik opgeleid tot Lean Black Belt, Agile coach en combineer ik mijn trainingen en coachings met transactionele analyse en systemisch werk. Kijk voor informatie ook eens op www.treeeleven.nl.

Wat betekent dansen door het leven voor jou?
Dansen door het leven betekent voor mij de dingen doen in een flow. De dingen doen die belangrijk voor je zijn en waar je van kunt genieten. Het is als leiden en volgen, bepalen waar je heen gaat, maar je ook overgeven aan de mooie dingen die het leven te bieden heeft. Bewegen in een bepaald ritme, maar ook de moed hebben om te spelen met de verschillende klanken en daar je eigen invulling aan geven. Dansen door het leven is blijven bewegen, zowel mentaal als fysiek.

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

Neem contact met me op:
 

Certificering en lidmaatschap

Kwaliteit en vakmanschap staan voorop

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons heel erg hoog aangeschreven. Zo heeft iedereen binnen Dance Through Life ruime ervaring met het begeleiden van individuen en groepen. Zij het als docent, trainer, coach of als leerkracht. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we blijven groeien en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Binnen ons team hebben we verschillende achtergronden en expertises die we bij elkaar brengen. Dennis is aangesloten bij de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland (NOBCO). Daarnaast is Melona vakdidactisch bekwaam en gecertificeerd op trauma-sensitiviteit. Dennis is opgeleid en gecertificeerd door de Society of NLP. The Society of NLP is opgericht door Dr. Richard Bandler, één van de grondleggers van NLP en daarmee één van de meeste betrouwbare internationale NLP instanties. Professionaliteit en integriteit zijn belangrijke begrippen binnen Dance Through Life. Om dat extra te onderstrepen en actief uit te dragen is Dennis persoonlijk lid van de NVNLP en fellow van Core NLP.

NOBCO - Liza Veenboer
Society
Core NLP - Dennis van Berlo
www.nvnlp.nl

Wil je graag met ons samenwerken?

Wij komen graag in contact met jou

Wil jij met ons samenwerken? Of ben jij klaar om nu echt de regie over jouw leven te pakken en de choreograaf van jouw leven te worden? Dan past het programma “Leef met Lef” precies bij jou.

Heb je een vraag, wil je kennismaken of zou je graag advies over het programma hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriëntatiegesprek, waar wij antwoord geven op jouw vragen!