Gratis downloads

Voorpagina leef met lef

Ebook: Leef met Lef

Maak kennis met onze unieke “Leef met Lef” – methode. In dit e-book krijg je 10 tips om te gaan leven met meer lef. We komen allemaal in ons leven momenten tegen waar we voor moedige keuzes komen te staan. Onderneem jij actie of kijk je weg? Ontdek nu wat jij belangrijk vindt, bepaal jouw richting en kom in actie, zodat jij echt gaat genieten in het niet er nu.  

Gratis Ebook Droomleven downloaden

Ebook: Creëer jouw droomleven in 6 stappen

Wil jij nu echt jouw droomleven gaan creëren? Ervoor kiezen om te doen wat jou écht gelukkig maakt? Oftewel, wil je dansend door het leven gaan? Wil je van een oké leven naar een droomleven waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Vol vertrouwen. Download dit e-book en ga aan de slag met de 16 praktische en impactvolle opdrachten.

Doe de test - Dance Through Life

Test: Ga jij dansend door het leven?

Voel jij je vrij in je leven? Doe jij de dingen waar je plezier van krijgt? Sta jij iedere ochtend helemaal happy naast je bed of wil je het liefste de hele dag blijven liggen? Hoe gelukkiger je bent, hoe groter de kans dat jij dansend door het leven gaat. Zeg eens eerlijk, ga jij al dansend door het leven?

Gratis Ebook jaarplanner Choreograph your life - Dance Through Life

Choreograph your life-jaarplanner​

Neem de eerste stap om de regie te nemen door je doelen te stellen en bij te houden aan de hand van onze Choreograph your life-methode! Kies er daarom nu voor om de choreograaf van jouw leven te zijn. Ga dit jaar helemaal je eigen leven leiden, je dromen waar maken, en doe de dingen waar jij blij van wordt en die jij echt belangrijk vindt.

Word gratis lid van onze 'Leef met Lef'-Community

De community is speciaal voor mensen die het maximale uit het leven willen halen en die continue in beweging willen blijven. Door met zelfvertrouwen eigen keuzes te maken en goed te luisteren naar hun gevoel. Te leven op hun manier.
 
Als Dance Through Life geloven we dat lef daarvoor een belangrijk ingrediënt is. Het lef om jouw leven op jouw manier in te richten, helemaal jezelf te zijn en vol voor je keuzes te gaan staan.
 
Klinkt dit je als muziek in de oren? Join the movement en meld je aan! Het is gratis.