Ga dansend het jaar door!

Neem de eerste stap om de regie te nemen over dit jaar door je doelen te stellen en bij te houden aan de hand van onze Choreograph your life-methode! Kies er daarom nu voor om de choreograaf van jouw leven te zijn en het heft in eigen handen te nemen. Dit jaar is het jaar om helemaal je eigen leven te gaan leiden, je dromen waar te maken, te doen waar jij blij van wordt en de dingen te doen die jij echt belangrijk vindt.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.
Door het formuleren van doelen zorg je voor focus op de dingen die je het liefste wilt. Alleen al door je dromen en doelen op te schrijven, ze te visualiseren en er bij stil te staan zorg je er voor dat je onbewuste aan de slag  gaat om ze waar te maken. Als jij duidelijk hebt, waar jouw focus ligt, kun je daar ook de aandacht naar toe brengen. Want alles wat je aandacht geeft, dat groeit.

Creëer je eigen plan
Als je duidelijk hebt waar je focus dit jaar gaat liggen, formuleer dan concrete doelen. Welke doelen heb je en welke acties horen daarbij? Sta ook stil bij wat je zou kunnen tegenhouden en wat je juist zou kunnen helpen om de kans van slagen nog groter te maken. Aan de hand van onze methode creëer jij je eigen plan en heb je de eerste stap gezet om dansend door het jaar te gaan.

Kom nu in actie
Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis Choreograph your year. En ga direct aan de slag. Wij wensen jou een geweldig jaar toe.

DTL planner new

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang gratis “Choreograph your year”

.

Samen aan de slag

Wil je graag samen aan de slag met je doelen of kan je wel wat begeleiding  gebruiken? Vraag dan een droomleven-gesprek aan. We gaan dan graag met jou in gesprek over hoe jij kunt gaan leven met lef en welke stappen het best bij jou passen. Wil je daarnaast een leuke groep mensen om je heen verzamelen die ook leven met lef en het maximale uit hun leven willen halen? Geef je dan op voor de Leef met Lef-community op Facebook. Aanmelden is gratis ;).