Vrouw
Petra Postma
Community-Member

Inspirerende community. Veel leuke en motiverende tips, challenges en berichten. Haal meer uit je leven door de community te volgen en neem deel aan de opdrachten. De moeite waard!

Reviews Dance Through Life Amber
Amber Mollé
Community-Member
Een ontzettend leuke community om deel van uit te maken! Ik laat mij door de posts van toppers: Liza, Melona en Dennis inspireren om stappen richting mijn droomleven te zetten en krijg hier vanuit de door hen bedachte challenges de juiste handvaten voor aangereikt ❤️.
Ik raad iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen met betrekking tot (een van) de thema’s: energie, balans, zelfvertrouwen, connectie, leiderschap en verandering aan zich bij deze community aan te sluiten. Trust me: you need this kind of positivity in your life ☺️☀️!
Vrouw
Maja van Eijndthoven
Community-Member
We hebben altijd wel goede voornemens voor een nieuw jaar, voor mij kon ik niet zo goed bepalen wat ik nu echt wilde bereiken behalve dat ik me graag lekkerder wilde voelen in mijn lijf.
Waar dat vandaan moest komen wist ik nog niet maar Dance Through Life kwam precies op het juiste moment met hun ‘Boost your confidence’ challenge.
Ik ben over het algemeen niet het zweverige type dat zelfhulpboeken leest, ik zoek het liever zelf uit dan dat anderen me dingen wijsmaken.
Dat was dan ook precies waarom de aanpak van Dance Through Life zo goed werkte, het ging er niet om wat zij vinden dat je moet doen, het ging erom waar jouw behoefte ligt.
Deze persoonlijke aandacht was erg fijn, en zorgde er echt voor dat ik meer aandacht aan mezelf ging besteden. Uiteindelijk komt het toch allemaal vanuit jezelf…
Ohja enneh dansen is (helaas) maar een metafoor hier.
Miranda2
Miranda Jansen
Deelnemer Bite: Jump out of your Comfort zone

Afgelopen donderdag een super leuke workshop gevolgd bij deze enthousiaste mensen.

De workshop ging over uit je comfortzone stappen. Goede afwisseling tussen theorie en oefeningen doen.

De laatste oefening was doelen stellen. En daarbij kijken wat je comfortzone, strechzone en stresszone is. En wat je kan doen aan die stresszone.

Naar huis gegaan met mooie concrete doelen en heel veel energie

Tessa
Tessa Horde
Deelnemer Ladies Day

Een heerlijke dag gehad op de ladies day van Dance Through Life. Wat een tof idee om een dag als deze te organiseren waar dans en mindfulness samen komen rondom het thema vrouwelijkheid  Wat een inspirerende dag! #dance #mindfulness #wegmetdebelemmeringen #vrouwelijkekracht

Kimberly westerdijk
Kimberly Westerdijk
Deelnemer Ladies Day

Vandaag naar de Ladies Day geweest van Dance Through Life. Het was een inspirerende, motiverende dag, waarbij je eigen grenzen verlegd worden! Er was een fijne, veilige sfeer waardoor iedereen de vrijheid voelde om zichzelf te zijn en zijn onzekerheden te bespreken, een absolute aanrader!

Kelly Westerdijk
Kelly Westerdijk
Deelnemer Ladies Day

Vandaag was de Ladies Day van Dance Through Life. Absoluut een aanrader wanneer je een betere versie van jezelf wil worden. Er was een fijne afwisseling in werkvormen, gecombineerd met dansen. Een inspirerende dag gehad met leuke mensen!