Frank
Frank van Assem
Deelnemer Masterclass

Al een tijd ervaarde ik veel stress en frustratie op het werk. Ook na het werk voelde ik me nog gespannen. Ik ben naar de masterclass van Dance Through Life gegaan om helder te krijgen wat dat nu precies was, waar ik nu echt heen wil. Ik ben na de Masterclass het pad ingeslagen voor verandering. Ik geef nu meer prioriteit op wat ik zelf wil bereiken en focus daar nu op.

De Live Dag was ook ontzettend leuk, in een ontspannende setting en veel flexibiliteit om te lachen, maar ook om de diepte in te gaan. De trainers boden goede gestructureerde begeleiding en oefeningen. Dennis, Melona en Liza werken fantastisch samen, hebben ieder hun eigen expertises en gaan ook voor veel plezier. Dat heb ik zeker ook tijdens deze dag zo ervaren.

De masterclass heeft mij zelfvertrouwen gebracht en inzichten voor het nemen van de eerste stappen richting de belangrijkste doelen voor mij op dit moment. Daar ben ik nu mee aan de slag!

Vrouw
Petra Postma
Community-Member

Inspirerende community. Veel leuke en motiverende tips, challenges en berichten. Haal meer uit je leven door de community te volgen en neem deel aan de opdrachten. De moeite waard!

Reviews Dance Through Life Amber
Amber Mollé
Community-Member
Een ontzettend leuke community om deel van uit te maken! Ik laat mij door de posts van toppers: Liza, Melona en Dennis inspireren om stappen richting mijn droomleven te zetten en krijg hier vanuit de door hen bedachte challenges de juiste handvaten voor aangereikt ❤️.
Ik raad iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen met betrekking tot (een van) de thema’s: energie, balans, zelfvertrouwen, connectie, leiderschap en verandering aan zich bij deze community aan te sluiten. Trust me: you need this kind of positivity in your life ☺️☀️!
Vrouw
Maja van Eijndthoven
Community-Member
We hebben altijd wel goede voornemens voor een nieuw jaar, voor mij kon ik niet zo goed bepalen wat ik nu echt wilde bereiken behalve dat ik me graag lekkerder wilde voelen in mijn lijf.
Waar dat vandaan moest komen wist ik nog niet maar Dance Through Life kwam precies op het juiste moment met hun ‘Boost your confidence’ challenge.
Ik ben over het algemeen niet het zweverige type dat zelfhulpboeken leest, ik zoek het liever zelf uit dan dat anderen me dingen wijsmaken.
Dat was dan ook precies waarom de aanpak van Dance Through Life zo goed werkte, het ging er niet om wat zij vinden dat je moet doen, het ging erom waar jouw behoefte ligt.
Deze persoonlijke aandacht was erg fijn, en zorgde er echt voor dat ik meer aandacht aan mezelf ging besteden. Uiteindelijk komt het toch allemaal vanuit jezelf…
Ohja enneh dansen is (helaas) maar een metafoor hier.
Miranda2
Miranda Jansen
Deelnemer Masterclass

Afgelopen donderdag een super leuke masterclass gevolgd bij deze enthousiaste mensen.

De workshop ging over uit je comfortzone stappen. Goede afwisseling tussen theorie en oefeningen doen.

De laatste oefening was doelen stellen. En daarbij kijken wat je comfortzone, strechzone en stresszone is. En wat je kan doen aan die stresszone.

Naar huis gegaan met mooie concrete doelen en heel veel energie

Tessa
Tessa Horde
Deelnemer Live Event

Een heerlijke dag gehad op het live event van Dance Through Life. Wat een tof idee om een dag als deze te organiseren waar dans en mindfulness samen komen rondom het thema vrouwelijkheid  Wat een inspirerende dag! #dance #mindfulness #wegmetdebelemmeringen #vrouwelijkekracht

Kimberly westerdijk
Kimberly Westerdijk
Deelnemer Live Event

Vandaag naar het Live Event geweest van Dance Through Life. Het was een inspirerende, motiverende dag, waarbij je eigen grenzen verlegd worden! Er was een fijne, veilige sfeer waardoor iedereen de vrijheid voelde om zichzelf te zijn en zijn onzekerheden te bespreken, een absolute aanrader!

Kelly Westerdijk
Kelly Westerdijk
Deelnemer Live Event

Vandaag was het Live Event van Dance Through Life. Absoluut een aanrader wanneer je een betere versie van jezelf wil worden. Er was een fijne afwisseling in werkvormen. Een inspirerende dag gehad met leuke mensen!