Ga jij dansend door het leven?

Doe dan nu de test!

Voel jij je vrij in je leven? Doe jij de dingen waar je plezier van krijgt? Sta jij iedere ochtend helemaal happy naast je bed of wil je het liefste de hele dag blijven liggen? Hoe gelukkiger je bent, hoe groter de kans dat jij dansend door het leven gaat.

Echter, iedereen heeft wel eens een dipje en een gelukkig leven lijkt dan soms zo vluchtig en ongrijpbaar. Maar is dat wel zo? De Dance Through Life methode bestaat uit een aantal duidelijke bouwstenen die het mogelijk maken om structureel dansend door het leven te gaan. Hoe voel jij je op dit moment?

We leggen je 42 stellingen voor in 6 categorieën. De test is gedeeltelijk gebaseerd op de Oxford Happiness Inventory, een test die in 2001 werd ontwikkeld door enkele psychologen. Het enige wat je hoeft te doen is het antwoord te kiezen dat het beste bij jou past. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Doe nu de test en ontdek…. ben jij een showdanser, een freestyler of een houten klaas? Je krijgt direct de uitslag en de antwoorden worden ook naar je emailbox verzonden.

Zeg eens eerlijk, ga jij al dansend door het leven? Test het nu!

Dance Through Life Online Community

[qsm quiz=1]